Puheterapiavälineet ja ARK purukorut

Munchkin Fresh Food Feeder - maistelu / purupussi alk. vauvat 6kk. Turvallinen tapa opettaa vauvat imeskelemään / puremaan pussin läpi uusia makuja kiinteässä muodossa, esim. hedelmät ja vihannekset. Tuote nyt ennakkotilattavissa verkkokaupassa www.puheterapiavalineet.com

Suomen laajin puheterapiavälinevalikoima ulottuvillasi

Tule mukaan Talk Tools ja ARK puheterapiavälineiden (mm. OPT- ja OMT-menetelmien välineet) ennakkotilauksiin - saat kerralla kaiken ja aina alennusta tilauksestasi (vain ennakkotilauksista).  Keskittämällä hankintasi All In Tradelle, saat Suomen laajimman puheterapiavälineistön ulottuvillesi, edullisimpaan hintaan.

Käy katsomassa tilausohjelma / verkkokauppa osoitteessa:

https://www.puheterapiavalineet.com/

 

Tutustu lähemmin näiden maailman laajuisesti tunnettujen tuotteiden kehittelijöihin ja valmistajiin osoitteissa:

https://talktools.com

https://www.arktherapeutic.com/

 

KOULUTUS

Voit myös  laajentaa ammattitaitoasi Talk Toolsin  online kursseilla yksin tai yhdessä kollegasi kanssa, hankkien pätevyyden  OPT -menetelmien kahdelle ensimmäiselle osaamistasolle  - tasoille OPT 1 ja OPT 2.  Voit lukea enemmän tasoista 3 ja 4 Talk Toolsin sivuilta. Kurssit sopivat puheterapeuttien lisäksi, fysio- ja toimintaterapeuteille - myös erityislasten vanhemmat voivat suorittaa kursseja ja saavat arvokasta tieto-taitoa lapsensa kehittymisen tukemiseen kotona.

kts: https://talktools.com/pages/level-training-program

Löydät koko Talk Toolsin online-kurssitarjonnan sivuilta:

https://talktools.com/collections/self-study-courses

Jokainen kurssi tuo uutta osaamista, jonka voi heti ottaa käyttöön työssään - opiskelukieli on englanti - Talk Toolsin kursseja ja ammattikirjoja arvostetaan maailmanlaajuisesti.