Puheterapiavälineet ja ARK purukorut

Munchkin Fresh Food Feeder - maistelu / purupussi alk. vauvat 6kk. Turvallinen tapa opettaa vauvat imeskelemään / puremaan pussin läpi uusia makuja kiinteässä muodossa, esim. hedelmät ja vihannekset.

Suomen laajin puheen ja syömisen kuntoutuksen välineistö ulottuvillasi

Tule mukaan Talk Tools ja ARK puheen- ja syömisen kuntoutusvälineiden (mm. OPT- ja OMT-menetelmien välineet) ennakkotilauksiin - saat kerralla kaiken ja aina alennusta tilauksestasi (vain ennakkotilauksista).  

Käy katsomassa tilausohjelma / verkkokauppa osoitteessa:

https://www.puheterapiavalineet.com/

 

Tutustu lähemmin näiden maailman laajuisesti tunnettujen tuotteiden kehittelijöihin ja valmistajiin osoitteissa:

https://talktools.com

https://www.arktherapeutic.com/

https://chewytubes.com,

https://www.superduperinc.com

 

 

KOULUTUS

Voit myös  laajentaa ammattitaitoasi Talk Toolsin  online kursseilla  hankkien pätevyyden mm. OPT -menetelmien kaikille neljälle eri osaamistasolle  - tasoille OPT 1, OPT 2, OPT 3 ja OPT 4. 

OPT 3 kurssista on  jo 7 terapeuttia osoittanut kiinnostuksensa  - kurssille otetaan vain 8 opiskelijaa hakemusten ja testauksen kautta - kaikki edelliset tasot tulee olla suoritettuna voidakseen osallistua - kurssi on  hinnaltaan n. 2500 euroa, mutta koska sen voi nyt suorittaa All In Traden Zoom koulutusalustan kautta (suora, live yhteys USA:han), kaikki matka ja yöpymiskulut jäävät pois. Kurssi saattaa järjestyä jo vuoden 2022 aikana

Lue lisää :https://www.puheterapiavalineet.com/koulutus-education/

 (skrollaa sivu alas)

Kurssit sopivat puheterapeuttien lisäksi kaikille puheen ja syömisen  kuntoutuksen kanssa työskenteleville ammattilaisille, esim. fysio- ja toimintaterapeuteille. 

Löydät All In Traden tarjoaman Talk Toolsin online-kurssitarjonnan sivuilta:

https://www.puheterapiavalineet.com/koulutus-education/

 

Jokainen kurssi tuo uutta osaamista, jonka voi heti ottaa käyttöön työssään - opiskelukieli on englanti - Talk Toolsin kursseja ja ammattikirjoja arvostetaan maailmanlaajuisesti. Saat arvokkaan kurssitodistuksen suorittamastasi kurssista.