ARK- purukorut - www.puheterapiavalineet.com

Purukorut auttavat keskittymään ja turha liikehdintä ja tarve muuhun haitalliseen puuhasteluun vähenee esim. koululuokassa.

ARK- purukorut

ARK:n myrkyttömät ja turvalliset  purukorut auttavat keskittymään ja vähentävät vaatteiden, kynien, sormien, kynsien ym. pureskelun ja imeskelyn tarvetta.

Purukorut sopivat erityisesti ylivilkkaille tai levottomille lapsille ja lapsille joilla on autismi- tai ADHD oireita. Valitse lapselle sopivin vahvuusluokka kolmesta vaihtoehdosta:

1. Pehmeä- tarkoitettu lievään varovaiseen pureskeluun/imeskelyyn ja rajoittuneille leukavoimille

2. XT sitkeämpi, keskikova - varovaisesta kohtalaiseen pureskeluun

3. XXT erittäin kova, ja kestävä, kohtalaisesta ahnaaseen/innokkaaseen pureskeluun sopiva

ARK Purukorut eivät ole leluja, eikä niitä ole tarkoitettu alle 5- vuotiaille lapsille. Lukko ja nauha eivät sovellu pureskeluun ja niistä voi irrota pieniä osia. Vaikka Ark purukorut on valmistettu kestämään, ne tulevat tiensä päähän ennemmin tai myöhemmin - purennan kovuus ja käytön määrä ym. seikat vaikuttavat purukorun ikään ja kestävyyteen - seuraathan lapsesi purukorun kuntoa säännöllisesti ja vaihdat uuteen, jos korussa alkaa olla pahoja kulumisen jälkiä tai jos siinä on repeämiä.

Jokainen koru on lääketieteellisesti hyväksytty, täyttää USA:n ruoka- ja lääkelainsäädännöt, ei sisällä lyijyä, ftalaatteja, PVC:tä (=Polyvinyylikloridi), BPA:ta (=Bisfenoli-A), eikä latexia. Valmistettu USA:ssa

KTS VALIMOIMA : https://www.puheterapiavalineet.com/tuotteet-1/

Mikäli tuotetta ei ole varastossa, voit jättää siitä  ennakkotilauksen ja saat 10% alennuksen.

Lasten värimaailmaan - esim. lime, keskikovaan pureskeluun ja imeskelyyn ja sininen, kovaan ahnaaseen pureskeluun sopiva brick kynän purupää - purupään voi vaihtaa myös toisiin kyniin.

Purukorut kouluun, kotiin ja konttoriin

Myös teini-ikäiset ja aikuiset, keskittyessään kirjoittamaan, laittavat kynän vaistomaisesti suuhun ja saattavat pureskella kynän pään heikkoon kuntoon - ARK on  kehitellyt "aikuiseen makuun"  hillityn väriset kynänpureskelupäät, joita toiset eivät edes huomaa - kuminen pinta kestää pientä pureskelua hyvin ja kynä pysyy hyvän näköisenä - monet tunnustavat, että kynän pureskelu auttaa keskittymään - nyt se on enemmän kuin sallittua