TalkTools / ARK / CHEWY TUBES

TalkTools / ARK  oraalimotoriset kuntoutusvälineet suoraan  USA:sta, ennakkotilauksena - 10%  


 http://www.puheterapiavalineet.com 

Löydät Suomen laajimman syömisen- ja puheen  kuntoutuksen harjoitusvälineiden valikoiman yo. osoitteesta -mm. OPT-menetelmän välineet, terapiasetit, ammattikirjallisuuden, ARK purukorut ja Super Duper Publications´n kehittävät terapiapelit - voit ohjeistaa myös asiakkaasi tilaamaan tarvittavat harjoitusvälineet suoraan All In Traden verkkotilausohjelmasta.  Hetitoimitustilaukset normaalihinnoin  - ennakkotilaukset -  10%, toimitusajalla - kts. tilaus-/toimitusajat:  http://www.allintrade.fi/194582147

 All In Trade järjestää ennakkotilauskierroksia 5 krt vuodessa . Kaikki yhteystietonsa jättäneet saavat tilausajankohtana automaattisen ilmoituksen sähköpostiinsa. Minimitilausrajaa ei ole, mutta alle 250 euron tilauksiin lisätään kirje- tai postipakettikulut.

Tilauspakkoa ei ole - tulet mukaan aina kun Sinulle sopii. Monet tekevät normaalit varastotäydennyksensä, saadessaan automaattisen ilmoituksen ennakkotilausajoista ja toimitukset ovat aina 99%:n varmuudella täysiä - verkkolaskutuskin onnistuu.

Tilauskierrosten välillä verkkokaupasta voi tilata akuuttiin tarpeeseen tuotteita, joilla on merkintä -varastossa - 

Tule mukaan kasvavaan tilaajien joukkoon   🙂