TalkTools

TalkTools oraalimotoriset kuntoutusvälineet suoraan  USA:sta, yhteistilauksena. 

Arvoisat asiakkaat, 

mikäli tunnet amerikkalaisen OPT-menetelmän kuntoutusvälineiden kehittäjän TalkToolsin (+ARK, +Chewy Tubes), haluan kertoa, että Sinulla ja/tai työpaikallasi on nyt mahdollisuus tilata  heidän tuotteistoaan ja ammattikirjallisuuttaan  - Suomen laajinta Talk Tools valikoimaa, osoitteesta:

 http://www.puheterapiavalineet.com                  

Löydät tilausohjelmasta mm. OPT-menetelmän välineet, terapiasetit, kirjallisuuden, ARK purukorut ja  maailmalla palkitun Throat Scopen valaisevan kielilastan - voit ohjeistaa myös asiakkaasi tilaamaan tarvittavat harjoitusvälineet suoraan All In Traden verkkotilausohjelmasta.

Tilauskierroksia on vähintään 5 kertaa vuodessa, mutta tarvittaessa enemmänkin. Kaikki yhteystietonsa jättäneet saavat tilausajankohtana automaattisen ilmoituksen sähköpostiinsa. Minimitilausrajaa ei ole, mutta alle 250 euron tilauksiin lisätään kirje- tai postipakettikulut.

            

Tilauspakkoa ei ole - tulet mukaan aina kun Sinulle sopii. Monet tekevät normaalit varastotäydennyksensä, saadessaan automaattisen ilmoituksen ennakkotilausajoista ja toimitukset ovat aina 99%:n varmuudella täysiä - verkkolaskutuskin onnistuu.

Tilauskierrosten välillä tilausohjelmasta voi tilata akuuttiin tarpeeseen tuotteita, joilla on merkintä -varastossa - 


Tule mukaan kasvavaan tilaajien joukkoon   🙂