Puhu ja kuuntele

Voice Pad - Puheen ja äänteiden harjoituslaite

Voit nauhoittaa ja kuunnella puhetta, musiikkia, ääniefektejä ym. ym.  40 sekunnin ajan uudestaan ja uudestaan. Voit kiinnittää / piirtää kojeeseen harjoittelun vaatimia symboleja, kirjoittaa kalvolle tekstiä ja pyyhkiä sen pois tai katsoa kalvon alla olevan peilin kautta suun liikkeitä, nähdäksesi, kuinka sanoja syntyy. Laajat puhumisen, kuuntelemisen, oppimisen ja luovan puuhastelun käyttömahdollisuudet - vain mielikuvitus on rajana. Muista poistaa suojakalvot peilin ja kirjoituspinnan päältä.

Koko 125 x 80 x 18mm - toimii  kolmella AAA paristolla (ei mukana). CE merkitty ja turvalliseksi leluksi sertifioitu

TUOTE TILATTAVISSA OSOITTEESSA: www.puheterapiavalineet.com

 

Puheen ja äänteiden harjoittamisen lisäksi laite taipuu moneen tarpeeseen -  päiväkodeissa erilaisiin leikkeihin, kotona (todistetusti) lasten luovaan omatoimiseen, loputtomien käyttöideoiden toteuttamiseen - "vatsasta puhuminenkin" onnistui ja tuotti riemua tuntitolkulla (teki mieli jo ottaa laitteet pois..Silmänisku)

Muistisairaiden vanhusten kotona pärjäämiseen laite tuo oman hyvän lisänsä, kun kiinnittää laitteita eri puolille kotia sellaisiin kohtiin, missä apua tarvitaan - laite kiinnittyy magneettiensa avulla esim. jääkaapin oveen, mikroaaltouuniin, liesituulettimeen yms. ja ripustusreijän ja seisontatuen avulla sen voi myös laittaa seinälle, oveen, yöpöydälle - vihreätä nappia painamalla laite kertoo esim. kuinka televisio avataan, tai että kotoa lähtiessä avaimet /lompakko otetaan mukaan, kuinka mikroaaltouuni toimii, miten lääkitys otetaan ym.ym. Nauhoitusaikaa on 40 sekuntia / viesti